&Follow SJoin OnSugar
WANT TO EARN EXTRA INCOME??LOSE WEIGHT??GAIN WEIGHT??IMPROVE SKIN??ASK ME HOW!!

NATURAL CLENX TEA :)

Email |
|
By monicalok · January 13, 2011 · 0 Comments ·

hello guys..hari ini saya nak introduce teh yang amat sesuai untuk pengganggur seperti saya minum setiap hari untuk kebaikan kesihatan..by the way,saya tengah minum teh ini sekarang.. :)


kebaikan minum teh ini ialah awak akan masuk tandas setiap masa..HAHAHAHA..serius saya cakap,sejak saya minum teh ini tidur malam saya betul-betul tak lena..asyik masuk tandas saja..tapi demi kebaikan,saya gigihkan juga..HAHAHAHA.. :P


harga pun berpatutan ye tuan-tuan & puan-puan..tak payah habiskan duit untuk pil yang berkemungkinan akan mendatangkan kesan terhadap diri sendiri..tambahan lagi,bau teh ini sama sebiji macam teh cina..so,anda tak perlu risau kot-kot bau teh ini tidak menusuk jiwa anda.. :)


yang ini pula pandangan belakang paket teh ini..kalau nak mengetahui dengan lebih lanjut,silalah beli di guardian *tempat saya beli hari itu* or maybe di farmasi.. :)


daripada 40 paket teh yang sedia ada..sekarang hanya tinggal beberapa keping saja..selepas habiskan teh ini,maybe saya akan beli lagi..good luck untuk saya ye..HAHAHAHA.. :))

p / s : cuaca asyik mendung saja.. >.<

Filed in: 2011
posted by bardboo
1/13/11

waa, tabahnya dia minum teh2 tu semua..


posted by tyraomar
1/13/11

clenx tea ni mmg bagus...masa kerja dulu rmi customer beli..untuk buang toksin..:)..ingat nak try nanti..


posted by noreed
1/13/11

huhuhuhu. kalo saya mesti tak leh nak minum. bleh minum teh biasa tu jer...yg lain tak lalu.


posted by Amirez
1/13/11

bagus juga teh ni. nanti boleh try. dalam usus kita memang banyak toksin terkumpul


If you are already an OnSugar member, or would like to receive email alerts as new comments are made, please login or register for OnSugar.
The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

About Me

♥♥ OWNER ♥♥

- Monica Lok

- 23 years old

- Degree in HRM (second year in UNISEL)

- chinese mixed kenyah

- sarawak

- NEVER GIVE UP!

♥♥ WISH LIST ♥♥

  • target weight 50kg with fit body and beautiful skin
  • cgpa : 3.50 (degree in HRM)
  • graduate my degree in HRM by 2015
  • continue my master (if possible)
  • having a job with stable income
  • consume and become supervisor in herbalife
  • saving up to rm50k and above
  • buy gadget,a house and a car 
  • take care my family
  • fully sponsor by me holiday trip for my family
  • be a positive and educated lady
  • married
  • to be continue.........

♥♥ My Partner ♥♥

Daisypath Anniversary tickers

♥♥ BEFORE AND AFTER ♥♥

WANT TO EARN EXTRA INCOME??LOSE WEIGHT??GAIN WEIGHT??IMPROVE SKIN??ASK ME HOW!!

call/sms/whatsapp : 0148853117

♥♥ NUFFNANG ♥♥

♥♥ SPONSOR ♥♥

♥♥ CATEGORIES ♥♥

♥♥ TRAFFIC ♥♥