&Follow SJoin OnSugar

NATURAL CLENX TEA :)

January 13, 2011 3:59 pm · Posted by monicalok

hello guys..hari ini saya nak introduce teh yang amat sesuai untuk pengganggur seperti saya minum setiap hari untuk kebaikan kesihatan..by the way,saya tengah minum teh ini sekarang.. :)

kebaikan minum teh ini ialah awak akan masuk tandas setiap masa..HAHAHAHA..serius saya cakap,sejak saya minum teh ini tidur malam saya betul-betul tak lena..asyik masuk tandas saja..tapi demi kebaikan,saya gigihkan juga..HAHAHAHA.. :P

harga pun berpatutan ye tuan-tuan & puan-puan..tak payah habiskan duit untuk pil yang berkemungkinan akan mendatangkan kesan terhadap diri sendiri..tambahan lagi,bau teh ini sama sebiji macam teh cina..so,anda tak perlu risau kot-kot bau teh ini tidak menusuk jiwa anda.. :)

yang ini pula pandangan belakang paket teh ini..kalau nak mengetahui dengan lebih lanjut,silalah beli di guardian *tempat saya beli hari itu* or maybe di farmasi.. :)

daripada 40 paket teh yang sedia ada..sekarang hanya tinggal beberapa keping saja..selepas habiskan teh ini,maybe saya akan beli lagi..good luck untuk saya ye..HAHAHAHA.. :))

p / s : cuaca asyik mendung saja.. >.<

Filed under: 2011
posted by bardboo
1/13/11

waa, tabahnya dia minum teh2 tu semua..


posted by tyraomar
1/13/11

clenx tea ni mmg bagus...masa kerja dulu rmi customer beli..untuk buang toksin..:)..ingat nak try nanti..


posted by noreed
1/13/11

huhuhuhu. kalo saya mesti tak leh nak minum. bleh minum teh biasa tu jer...yg lain tak lalu.


posted by Amirez
1/13/11

bagus juga teh ni. nanti boleh try. dalam usus kita memang banyak toksin terkumpul



Post A Comment

To post comments, please log in or register.

♥♥ LOVE ♥♥

TOGETHER SINCE 20 AUGUST 2012

"love is when he is trying the best to make you happy"

♥♥ NUFFNANG ♥♥