&Follow SJoin OnSugar
i write and you write :)

Email |
|

NATURAL CLENX TEA :)

Thu, 01/13/2011 - 3:59PM by monicalok 0 Comments -

hello guys..hari ini saya nak introduce teh yang amat sesuai untuk pengganggur seperti saya minum setiap hari untuk kebaikan kesihatan..by the way,saya tengah minum teh ini sekarang.. :)


kebaikan minum teh ini ialah awak akan masuk tandas setiap masa..HAHAHAHA..serius saya cakap,sejak saya minum teh ini tidur malam saya betul-betul tak lena..asyik masuk tandas saja..tapi demi kebaikan,saya gigihkan juga..HAHAHAHA.. :P


harga pun berpatutan ye tuan-tuan & puan-puan..tak payah habiskan duit untuk pil yang berkemungkinan akan mendatangkan kesan terhadap diri sendiri..tambahan lagi,bau teh ini sama sebiji macam teh cina..so,anda tak perlu risau kot-kot bau teh ini tidak menusuk jiwa anda.. :)


yang ini pula pandangan belakang paket teh ini..kalau nak mengetahui dengan lebih lanjut,silalah beli di guardian *tempat saya beli hari itu* or maybe di farmasi.. :)


daripada 40 paket teh yang sedia ada..sekarang hanya tinggal beberapa keping saja..selepas habiskan teh ini,maybe saya akan beli lagi..good luck untuk saya ye..HAHAHAHA.. :))

p / s : cuaca asyik mendung saja.. >.<



bardboo
1

waa, tabahnya dia minum teh2 tu semua..

1/13/11

2

clenx tea ni mmg bagus...masa kerja dulu rmi customer beli..untuk buang toksin..:)..ingat nak try nanti..

1/13/11

noreed
3

huhuhuhu. kalo saya mesti tak leh nak minum. bleh minum teh biasa tu jer...yg lain tak lalu.

1/13/11

Amirez
4

bagus juga teh ni. nanti boleh try. dalam usus kita memang banyak toksin terkumpul

1/13/11


Post A Comment

To post comments, please log in or register.

♥♥ OWNER ♥♥

- Monica Lok

- 23 years old

- Degree in HRM (third year in UNISEL)

- chinese mixed kenyah

- sarawak

- NEVER GIVE UP!

♥♥ WISH LIST ♥♥

  • finish my degree in HR by may 2015
  • CGPA 3.50 in my study
  • a good company for my internship
  • get a good job
  • saving at least rm1k per month
  • buy a car 
  • collect gold
  • travel around the world
  • sponsor my family (holiday)
  • married
  • to be continue.....

♥♥ LOVE ♥♥

TOGETHER SINCE 20 AUGUST 2012

"love is when he is trying the best to make you happy"

♥♥ CATEGORIES ♥♥

♥♥ NUFFNANG ♥♥

♥♥ SPONSOR ♥♥